Miten tilaan?

 

LRG-DSC05655


HUOM!

Mureena ottaa joulun 2017 viimeiset korutilaukset vastaan 10.12.17. Lahjakortteja voit tilata milloin vain!

Mureena matkustaa  24.2- 4.3.18 ja lomailee vuonna 2018 juhannuksesta elokuun alkuun.

~ ~ ~ 

 • Kaikki tilaukset maksavat 28€/ tilaus riippumatta tuotteesta.
 • tilaukset tehdään saapumisjärjestyksessä
 • Tilauksien hintaan lisätään postimaksu (Posti tai Ärräpaketti), jos tuote lähetetään. lähetyksen hinta määräytyy paketin koon ja postin voimassaolevan hinnaston mukaisesti. 

On hyvä, jos osaat aluksi kertoa minkä muotoinen (pyöreä, soikea, neliö) ja kokoinen (iso, pieni, pitkä roikkuva, nappi jne) ja tyylinen koru (korvikset, sormus, rannekoru, riipus) kiinnostaa. Varastosta löytyy aina ainakin hopean ja pronssin sävyisiä korupohjia, muita sävyjä ovat kulta, kupari ja antrasiitti (tummanharmaa kiiltävä). Karttoja löytyy moneen lähtöön (vanhoja ja uusia, sävyt vaihtelevat). Voit lukea lisää tuotteista ja valmistustavasta tältä sivulta ja kuvia tehdyistä tuotteista löytyy täältä.

Kun olet päättänyt tilata Miss Mureenalta korun, toimi näin;

 1. Ota yhteyttä sähköpostitse miss.mureena.enterprises@gmail.com tai lähesty Facebookin chatissa tai täytä allaoleva kaavake.
 2. Kerro mitä haluaisit. Jos olet nähnyt tällä sivuilla tai Facebookissa sopivan näköisen tuotteen, kerro siitä. Mureena vastaa sinulle, millaisia korupohjia ja karttoja on tilaushetkellä hetkellä tarjolla. Tilaajan kanssa käydään keskustelua (chatissa tai sähköpostitse) sopivasta korusta, kunnes molemmille on selvillä mitä halutaan.
 3. Kun sopiva malli, korupohja ja kartta on löydetty, tilaus vahvistetaan.
 4. Tilaus maksetaan sähköpostiin lähetetyllä laskulla, tilisiirrolla tai Paypal-maksuna. Laskua varten tarvitaan tilaajan nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
 5. Mureena alkaa tehdä korua, kun maksu näkyy tilillä. Viivästyksistä tiedotetaan. Normaalisti korun tekeminen kestää 1-2 viikkoa.
 6. Koru lähetetään sovituun tapaan asiakkaalle.
 7.  Ota korustasi kuva käytössä ja jaa kuva vaikkapa sosiaalisessa mediassa #missmureena tai #missmureenaenterprises

 

 • Tilaa koruja tai tiedustele asioita alla olevalla lomakkeella:  

 

HUOM: Tuotteet lähetetään postilla (kirje), pakettiautomaatilla lähimpään pakettiautomaattiin tai ärräpakettina asiakkaan toivomalle ärrälle. Tilaus pakataan aina huolellisesti, mutta Mureena ei voi ottaa vastuuta postissa tapahtuneista rikkoutumisista.

Mainokset